Oon sit viime päivinä syöny ihan täyttä shaissea. Hirveesti ylimääräisiä kaloreita; jäätelöä ainaki litran tuossa päästin (pienissä erissä toki), karkkia, lättyjä, suklaata, keksiä, hirveesti rusinoita ja vaikka ja mitä muuta normaalimpaa ruokaa. Että se on nyt pieni laihdutus- ja terveellisyyskuuri seuraavaks viideks päiväks. Puhdistumisen viisi päivää. ;) Kaloreiden puolesta, vaikka en niitä tykkää kauheesti laskeakaan, mutta silti, huomenna -1000, seuraavina neljänä päivänä -300 per päivä. Liikunnasta, jokaisena päivänä ajattelin harrastaa kevyttä liikuntaa.

Huomenna ajattelin jotenki näin: aamulla banaani-mustikkapirtelö (banaania, pakastemustikkaa, piimää), lounaaksi ehkä munakasta tai maitorahkaa hmm, välipalaks hedelmä ja päivälliseks linssikeittoa.

Sitä seuraavat neljä päivää ajatuksena ruoan puolesta:

Aamuisin (itsetehty sokeriton) pirtelö piimästä, maitorahkasta tai luonnonjogurtista

Lounaaksi: kaurapuuroa viilillä, tofua kasviksilla, kauralättyjä tai munakasta

Välipala: hedelmä

Päivällinen: kaurapuuroa viilillä, hernekeittoa, (täysjyvä)makaronia ja kalaa, maitorahkaa/viiliä ja hedelmiä

Iltapala: Itsetehty myslipatukka (sisältäen kauraa, pähkinöitä, siemeniä, kuivahedelmiä, voita ja hunajaa)

 

Tärkeintä: Ei grammaakaan valkoista vehnäjauhoa tai lisättyä sokeria (itseni tuntien murto-osasekunnissa rakennan riippuvuuden kyseiseen ainekseen -kun syön yhden karkin, syön koko talon karkit, jäätelöt ja jopa ne ällöttävät marmeladikeksit. jään lisättyyn sokeriin/valkoisiin vehnäjauhoihinkin häijysti koukkuun.) Mielellään ei kauheasti myöskään lisäaineita koska en tykkää niistä ajatuksena. Jossain kuivatussa luumussa niitä nyt tulee ja tulkoon.