Ajatuksena olis semmonen 'intuitive living'. Syön mitä haluan, ja liikun miten haluan, ja sanon mitä haluan, ja teen mitä haluan, ja haluan vain hyvää.

En siis halua neuroottisesti laskea kaloreita, ja käydä punttiksella ja aamuseiskajuoksulenkillä kolme kertaa viikossa. Koska en mä loppuelämääni haluis niin elää mut loppuelämäni haluun kuitenkin ylläpitää kroppaa johon oon tyytyväinen. Järkevintä on siis ylläpitää jo nyt kroppaa siten miten haluaa loppuelämänsä elää.

Tuun merkkaamaan tänne liikuntani, ja myös joitain syömisiäni.

Mitat on jotain 178/64 (painoindeksinä reilu 20). Ehkä tästä olis noin kilo varaa pudota.

Mikään laihdutusblogi tää ei kyllä siis ole. Painonhallintablogi enemmänkin. Minulla nimittäin on aina ollut neuroottinen suhtautumistapa ruokaan (ahmiminen on hyyyvin tuttua), ja yritän löytää rentoa tapaa nauttia ruoasta mitään itseltään oikein kieltämättä, ja kuitenkin hyvin syöden.

Toinen tavoitteeni on hallita kroppaani paremmin. Siis harrastaa kehonhallintalajeja. Punttista en tähän tarvitse vaan enemmänkin vaikka tanssitunteja. Juoksulenkillä käyn joskus kun saan itseni sinne motivoitua (eli äärimmäisen harvoin) -kerran viikossa olis tosi hyvä. Pilateksessa käyn suhteellisen säännöllisesti -saanhan sieltä litteän vatsan.

Kolmas tavoitteeni on tuo litteä vatsa -sen saaminen ja sen ylläpitäminen. Juuri tällä hetkellä paikat turvottavat, ja aionkin seuraavina parina päivänä vähentää syömääni ruoanmäärää. Ihan vaan että saa tuon vatsan taas edes suhteellisen litteäksi.

Tämän blogin nimi on Kroppaa ja Onnea -en halua loppuelämääni hampaita kiristellen kahlia itseäni seinään kiinni jotta en sortuisi jääkaapin läheisyydessä seisoskellessani.

Nyt en ole viikkoon pariin liikkunut nimeksikään mutta ens viikosta alkaen alkaa aktiivisemmat elämänmenot:

-2krt viikossa pilates

-1krt viikossa juoksua ?????? tai aerobic-tanssitunti (harvoin tulee aikataulujen puolesta mahis päästä sinne).

-4krt viikossa eri kehonhallintalajeja (tanssia ja jiujitsua) joissa ei kuitenkaan yleensä tule hiki, mahdollisesti joissa ei joskus liikuta metriäkään!

-1krt viikossa n. 5 kilsan kävelylenkki