tänään ajattelin että en sitten laske kaloreita. että opettelen sitä luonnollista syömistä ilman neurotismia. syön sen mitä haluan, ja haluan sen mitä tarvitsen, ja kroppani tietää kyllä luonnollisesti sen mitä tarvitsen.

vedin sitten paketin rusinoita ja yhen 200g fazerin maitosuklaalevyn noin niikun ylimääräisenä. kaiken muun ruoan lisäks. halleluujaa. no nyt en todellakaan halua laskea niitä kaloreita.

puntarissa paino vaan jatkaa nousuaa. no, oon siis hoikka mut semmoisena haluisin kyl pysyäki.

ELI MITÄ VITTUA MÄ TEEN?! jatkan tätä ihanan luonnollista syömistä.

ehkä se menee ajan kuluessa uumiinsa. nyt ku mieli sai mitä halus, kävi se käsiks suklaalevyyn ja rusinapakettiin mut ehkä jos se sais jatkossaki mitä se haluaa, ja pyrkisin elämään terveellisesti, niin se alkaa haluamaan vaan hernekeittoa ja ruisleipää? vai lihoisinko kahessa viikossa kymmenen kiloa?

en oikein tiedä mitä tässä tekis. olis NIIN helppo alkaa huomenna laihduttamaan nämä viime päivinä hankitut lisäkalorit (tai lisäkilot;P ) pois. jatkaa sillä neuroosirutiinilla. mutta jos nyt kokeilis. jatkais vaan hyväksyen. joo, tänään söin 200g fazerin maitosuklaalevyn ja 250g rusinoita noin niiku pieneks välipalaks siinä muiden välipalojen ja ruokien ohessa, ja huomenna syön myös just sitä mitä haluan, ja haluan syödä just sitä mitä tarvitsen.

ja tästä oppitunti: ei kande ostaa kaupasta mitään mitä ei kannattais siltä istumalta syödä. mulla on kaappi tällä hetkellä täynnä erilaisia kuivahedelmiä ja suklaita. TOISAALTA, jos jatkan niiden ostamista, todennäköisesti mulla jossain vaiheessa menis himo syödä niitä koko ajan. muistan kuinka ennen ostin erilaisia sokerisuklaita kokoajan kotiin, enkä syönyt kuin ehkä muutaman palan joka päivä. nyt oon turtunu myös kuivattuihin taateleihin ja luumuihin koska oon ostanu niitä heti ku edelliset on loppunu. rusinoita en vaa ollu pitkää aikaa ostanu jostain syystä, ja heti niihin tuli himo "paketti on saatava tyhjäksi". TOISAALTA, sokeria en haluis syödä yhtään (siis unhoitukseen nuo fazerin suklaat tältä erää). ehkä uus paketti rusinoita vaan kaupan hyllyltä ostoskoriin.

IE.jpg

intuitive-eating.jpg

images?q=tbn:ANd9GcTT6w6KoVQ0U1oEy9t_I24

tumblr_mjzrgaEH851r1nymgo1_500.png

tumblr_lzwpr8kXzH1rqstsdo1_500.jpg

Eat-What-You-Love-Love-What-You-Eat.jpg

images?q=tbn:ANd9GcQ0U_eism4huG8qdbKHNfH